Jio Quiz Answer Today 2021: Chance Win Free 100 GB

Jio Quiz Answer Today Chance to Win Free 100 GB Free Data

Play Jio Quiz Answer Chance to Win Free Data Daily Get upto 100 GB Data Daily by Playing This Jio Quiz. Answer Added on This Post so Bookmark This Page to Get Daily Update. Also, You Follow our Telegram Channel to Get Instant Notification About This Post Also There you will Get Free Deals and Offer Notification. We have boxes full of amazing prizes – just for you. Play exciting games, participate in quizzes and win them all! Jio Quiz Answer Play and Win Free Cash.

Also Read: Amazon Quiz

Answer 4 Trivia Question correctly to win today’s prize! Fun Game Exciting Prizes anytime, anywhere.

How to Play Jio Trivia Quiz Get Free Data Jio Engage:

  1. Click Here & Download MyJio App or Update
  2. Login using Jio Mobile Number Verify via OTP
  3. After Successfully Login You will Jio Engage Option Tap on
  4. After Visit Jio Engage There you will see Fun Zone Option Tap on
  5. Play Jio Quiz Answer only 4 Question and Get Free Exciting Voucher
  6. That’s it Enjoy This Offer

Jio Desserts Corner Game Answers:

Jio Desserts Corner Game Assured 1GB or 100MB Data in 10 Second (Answer Added). Today we are providing details of Jio Data Offer. Cadbury Came up with an offer from Jio which is named as “Jio Dessert Corner” Contest In which jio users gets Free Data and lot of offers like Data, Recharge plan etc.

Quiz Will Start, you need to answer 4 questions (we adding answer below)

  • 1. Cocoa powder
  • 2. >180 minutes
  • 3. Hot chocolate bomb
  • 4. 1/2 cup

Jio Quiz Answers Today 2021:

Jio Lucky Draw Quiz Answers 22nd September

Q1) Which country is home to the Kangaroo?

Ans: Australia

Jio Spin2Win Answers 22nd September

Q1) How many letters are there in the English alphabet?

Ans: 26

Jio Funzone Answers 22nd September)

Q9) With whom do you enjoy watching the match?

Ans: Friends!

Q8) Where is the match taking place today?

Ans: Dubai

Q7) Who took the first hat-trick of the IPL?

Ans: Rohit Sharma 

Q6) Who is the captain of DC?

Ans: Rishabh pant

Q5) Which one of the following is a SRH player?

Ans: Siddharth Kaul

Q4) Who is the first Indian player to score a century in the cricket league?

Ans: Manish Pandey

Q3) Who is the captain of SRH for 2021?

Ans: Kane Williamson

Q2) Who won the first orange cap in the cricket League?

Ans: Shaun Marsh

Q1) Who is the first overseas player to Captain Delhi daredevils/capitals?

Ans: James Hope

Jio Engage Quickies Answer 22nd September

Q1) Who should open with David Warner today?

Ans: Wriddhiman Saha

Jio Desserts Corner Quiz Answers 22nd September

Q1) What is the star ingredient in the above recipe?

Ans: Hot chocolate powder

Q2) How many cups of Cadbury Dairy Milk goes in making this recipe?

Ans: 1/2 cup

Q3) Name the above creation?

Ans: Hot chocolate bomb

Q4) Total How much time does it take to prepare the above recipe?

Ans: Up to 30 minutes

Jio Asian Paint Quiz Answers 22nd September

1. Prashanotri

Q1) Chintu ke papa ko kisne Jaydad di?

Ans: Tauji

Q2)  Chintu ke papa ne konsa pant istemaal kiya hai?

Ans: Shine wala pant

Q3) Chintu ke ghar ka color kya hai?

Ans: Neela

2. Lagat ka Anuman

Q1) Ek 2BHK ko sheen finish se pant krne ke liye kitna kharcha hoga

Ans: Rs 300-3500

3. Deewar ko rango

Q1) Ace shiny chunne ke liye 1200+ shining shades paradan krta hai?

Ans: Carribean green

4. Paheli

Q1) Chavi prakat krne ke liye box par click kre?

Ans: Part1 b, Part1 a, Part1 b, Part1 b

Jio Indian Super League Answer 22nd September

Q1) The sentence that best describes you as a player?

Ans: I can score when I want, as many times as I want.

Q2) When you are facing a tough opponent, your first instinct on the pitch is to?

Ans: Apply pressure on your opposition players from the first whistle.

Q3) Your team is winning by two goals and the coach subs you in at the 80th minute, what do you do?

Ans: Try get on to the score-sheet and extend the lead.

Q4) The opponent dribbles past you easily?

Ans: Score and make an actual difference.

Q5) Your team is attacking, it’s 3v3 what do you do?

Ans: Try to run past the defensive line and score.

Jio TVS Sport Quiz Answers 22nd September

Q1) TVS Sport Deta Hai __ more Mileage?

Ans: 15%

Q2) TVS Sport Kis technology Ko use karat Hai?

Ans: ETFi

Q3) TVS Sport ka Tagline Kya Hai?

Ans: Mileage La Baap

Q4) Sport Ke Fuel tank par Konsa Logo Hai?

Ans: TVS Premium 3D Logo

Q5) TVS Sport ka Nam __ Aur Asia Book of records Mein Darj Hai?

Ans: India Book of Records

Note: Use this TVS Sports Pin code: 302001 (If Required)

Jio Ultratech Cement Quiz Answers 22nd September

Planning:

Q1) Galat ventilation se ghar me fungus bhad sakta hai?

Ans: True

Q2) Bhukamprodhak construction mein darwaazein aur khidkiyaan corner mein honi chaiye?

Ans: False

Q3) Ghar ka Plan Kise Banana Chaiye?

Ans: Architect 

Q4) Kya hai NOC ka full form?

Ans: No objection certificate

Q5) Anti-termite treatment kab karte hai?

Ans: Neev Bichane Se Phele

Q6) Peene ke paani aur sewage ke pipes aas paas hone chaiye?

Ans: False

Choosing Land:

Q1) Plat Bhookamp prabhavit chetra main hona chaiye?

Ans: Flase

Q2) Ye document ghar ka ownership ke barien batata hain?

Ans: Title Deed

Q3) Title deed mein kiska naam hota hai?

Ans: Plot Bechne Wale

Budgeting:

Q1) E.M.I ka full form hai Equated Monthly Installment

Ans: True

Q2) Painting aur electrical kam ka budget apke gahr ke main budget main included hona chaiye?

Ans: True

Selecting Team:

Q1) Gar banane ka Contract kiske beech hota hai?

Ans: Home Owner Aur Contractor

Selecting Material:

Q1) Gudvatta ke hisab se do acchi einton ke takrav par kaisa awaaz aati hai?

Ans: Metalic Aawaz

Q2) Manufactured sand ecofriendly hota hai?

Ans: True

Q3) Steel rod par kaunsa mark check karna chahiye?

Ans: ISI Mark

Q4) Construction mein kaunsa paani istemaal hota hai?

Ans: Drinkable Water

Q5) PPC cement ye ek blended cement hai?

Ans: True

Q6) Tiles Lagane ke liye kya behtar hai?

Ans: Tile Adhesive

Q7) Gar banate waqt reti main impurities hone chahihye?

Ans: False

Supervising Work:

Q1) Damproofing kis par ki jati hai?

Ans: Foundation Pe

Q2) Flooring mortar ke upar ki jaati hai?

Ans: True

Q3) Concrete ko drum mixer mein kitni der mix karein?

Ans: 2 Min

Q4) Tiles set hone ke kitne time baad tile grout istemaal karne chahiye?

Ans: 24 hours

Q5) Bijli ke khatre se bachne ke liye kya behtar hai?

Ans: Fuse

Q6) Agar cement kam matra mein istemaal karna ho, to kya chunein?

Ans: Manual Mixing

Q7) Shuttering se concrete ko Aakar milta hai?

Ans: True

Q8) Backfilling mein kitne motai ki parat honi chahiye?

Ans: 10 Inch

Q9) Concrete bante hi use kitne time mein istemaal karna chaiye?

Ans: 30 Min

Q10) Plastering ke baad curing karna chahiye?

Ans: True

Q11) Conctete mix ko sahi tarike se transport karna chahiye taki mixture bigade nahin?

Ans: True

Q12) Wetcovering kaunse structure par karte hain?

Ans: Slab

Q13) Construction site par live wires khule na chhodein?

Ans: True

Q14) Compacting se concrete ke andar ke air bubbles nikal jaate hain?

Ans: True

Q15) Barish mein cement ko kiske madad se dhakate hain?

Ans: Tarpauline

Q16) Ghar Mein seelan sirf chhat se Ghus Sakti hai?

Ans: Flase

Moving In:

Q1) POP stands for?

Ans: Plaster of Paris

Q2) Rainwater harvesting se Kiska star Badhta hai?

Ans: Ground Water

Q3) Painting is primarily used for what purpose in home building?

Ans: Beautification

Jio Phone Geo Quiz Answers List 22nd September

Jio Phone Geo Quiz Answers (Level 1 -10):

Level 1

Ans: Egypt

Level 2

Ans: USA

Level 3

Ans: UAE

Level 4

Ans: Italy

Level 5

Ans: Germany

Level 6

Ans: France

Level 7

Ans: Australia

Level 8

Ans: Tanzania

Level 9

Ans: Russia

Level 10

Ans: Cuba

Jio Geo Quiz Answers (Level 11 – 20):

Level 11

Ans: USA

Level 12

Ans: UKRAINE

Level 13

Ans: ANGOLA

Level 14

Ans: India

Level 15

Ans: Japan

Level 16

Ans: China

Level 17

Ans: Poland

Level 18

Ans: Jordan

Level 19

Ans: Italy

Level 20

Ans: Chile

Jio Geo Quiz Answers (Level 21 – 30):

Level 21

Ans: Bolivia

Level 22

Ans: Brazil

Level 23

Ans: Argentina

Level 24

Ans: Australia

Level 25

Ans: Peru

Level 26

Ans: Canada

Level 27

Ans: UAE

Level 28

Ans: Cameroon

Level 29

Ans: Israel

Level 30

Ans: Turkey

Jio Geo Quiz Answers (Level 31 – 40):

Level 31

Ans: Iran

Level 32

Ans: Spain

Level 33

Ans: Cyprus

Level 34

Ans: Belgium

Level 35

Ans: Croatia

Level 36

Ans: Greece

Level 37

Ans: Brazil

Level 38

Ans: Malaysia

Level 39

Ans: Ghana

Level 40

Ans: Turkey

Jio Geo Quiz Answers (Level 41 – 50):

Level 41

Ans: Albania

Level 42

Ans: Mexico

Level 43

Ans: Suriname

Level 44

Ans: Myanmar

Level 45

Ans: China

Level 46

Ans: Poland

Level 47

Ans: Ukraine

Level 48

Ans: France

Level 49

Ans: Hungary

Level 50

Ans: Honduras

Jio Phone Geo Quiz Answers (Level 51 – 60):

Level 51

Ans: Germany

Level 52

Ans: Egypt

Level 53

Ans: France

Level 54

Ans: Mexico

Level 55

Ans: Bhutan

Level 56

Ans: Singapore

Level 57

Ans: Algeria

Level 58

Ans: Denmark

Level 59

Ans: Vatican

Level 60

Ans: Thailand

Jio Phone Geo Quiz Answers (Level 61 – 70):

Level 61

Ans: Russia

Level 62

Ans: China

Level 63

Ans: Switzerland

Level 64

Ans: Japan

Level 65

Ans: Russia

Level 66

Ans: Senegal

Level 67

Ans: Kyrgyzstan

Level 68

Ans: India

Level 69

Ans: Egypt

Level 70

Ans: Austria

Jio Quiz Answers Today, Jio Quiz Answer Earn Win Cash, Jio Quiz Answer Today 2021, Jio Quiz Answer 2021.

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *