Author: Ehatesham Huseni

  • Flipkart Mobile Recharge Offer The Big Billion Day Sale Get Rs 150 on Rs 300

    Flipkart Mobile Recharge offers the Big Billion Day Sale Get Rs 150 Flat OFF on Recharge Rs 300. If you are New User Get First Recharge Rs 25 Flat Cashback. Prepaid Recharges 100% Cashback on Flipkart App. Flipkart app has introduced mobile recharge powered by Phonepe. Limited time get up to 100% cashback. You can now recharge your phone quickly and safely on the Flipkart app. Avoid cluttering your phone with multiple recharge apps. Flipkart has partnered with the leading recharge app – PhonePe, to make recharging your phone hassle-free.
    Flipkart Recharge Offer Flipkart the big billion sale 2018

    Flipkart App Mobile Recharge Offers 10th October 2018:

    • New Recharge: 100% up to ₹25 PhonePe Cashback on first ever prepaid mobile recharge done on Flipkart through PhonePe
    • Repeat Recharge: 25% up to ₹20 PhonePe cashback on prepaid mobile recharge done on Flipkart in the offer period through PhonePe
    • Flipkart The Big Billion Day Sale: Flat Rs 150 OFF on Recharge of Rs 300+ (Offer Live on 10th October 2018)

    From 00:00 (AM) hrs 10th October 2018

    How to get Flipkart Mobile Recharge Offer The Big Billion Day Sale:

    1. Download or Open Flipkart app
    2. Menu > Recharge
    3. Recharge to get cashback

    Flipkart Earn Plus Coins doing Recharges:

    Along with shopping from Flipkart, now you will earn Plus Coins on the Flipkart Recharge Page. All successful orders (of more than Rs 250) will be eligible for earning PlusCoins will get credited to your account, post recharge success confirmation from the partner.

    • You can earn a maximum of 10 PlusCoins per order. You will Earn PlusCoins only on the first 2 eligible orders (of more than Rs 250) of the month in Flipkart Recharge.
    • You can earn plus coins on the transaction done post 00:00 midnight on 7th September.
    • Use 50 PlusCoins to join Flipkart Plus membership. Members can use PlusCoinsto claim exciting offers in the shopping, food, travel, entertainment, and other categories.

     

  • {3 October Answers} Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answer Win Free

    Amazon Quiz Time Daily 8 AM to 12 PM Today Of Diesel Analog Watch Quiz Answer Chance to Win Free Diesel Analog Watch. Amazon Diesel Analog Quiz, Amazon 3 October Quiz Answers, Amazon 8 AM to 12 PM Quiz Answer. Amazon Quiz Time the Amazon Special Edition Answer all Question and chance to win this Free Diesel Analog Watch total 1 Winner. Amazon Quiz App Only #QuizTime Play This Quiz All Question Answer if you are Luck Users You will Get Free Watch.

    Amazon 8 AM – 12 PM Daily Quiz Time Details: 

    • Today Quiz: Amazon Diesel Analog Watch
    • Prize: Chance to Win Free Diesel Analog Watch
    • Quiz Date: 3rd October 2018
    • Quiz Time: 8 AM to 12 AM
    • Winners List Will Declare On: 30th October 2018

    How to Play Amazon Diesel Analog Watch Contest:

    1. Click Here & Download Amazon App (This Contest Only for App Users)
    2. Login into the App
    3. You will See Amazon Diesel Analog Watch Quiz Contest Banner on Amazon App
    4. Tap on You will Ask Question Answer
    5. Answer Added Below
    6. If you are Lucky Users You will Get Free Amazon Diesel Analog Watch

    Answers Of Amazon Diesel Analog Watch Quiz Time 3 October 2018:

    1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?
    Answer: Himachal Pradesh
    2. The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ___
    Answer:  Alam ara
    3. When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?
    Answer: Rhythm and Blues
    4. A 12-carat gold piece is considered half gold.
    Answer: True
    5. The first-ever International Day of Sign Languages was observed recently on ___.
    Answer: 23 September

  • Flipkart Guess What Honor 9N Question & Answer

    Honor Guess What Honor 9N Question & Answer. Play and win Honor 9N and other exciting rewards at Rs 1. Participate in Guess What? on Flipkart and mobile phones and more. #flipkart #guesswhat #gamezone a

    How to play Honor Guess What Question & Answer Contest:

    • Click Here & Download Flipkart App
    • Guess the image: Use the given characters to form the word that represents the image
    • Give it your best shot: Submit the answer you think is correct in 20 seconds; there’s no penalty for incorrect answers
    • Answer quickly for time bonus: Submit answers as fast as you can to earn a higher time bonus for every correct answer; players with the highest scores win the game
    • One lifeline: Use the skip option once in a game to pass over a question; no time bonus will be awarded here
    • Get another chance: Improve your best score by earning an extra chance to play

     
     

  • {Suggestion Added}Paytm Promo Code: HIDDENDEAL Get 70% Cashback

    Paytm Promo Code: HIDDENDEAL Get minimum 70% Cashback no Minimum Purchase Limit. Buy this Product using Paytm Mall Website or App to Get 70% Cashback using HIDDENDEAL Product. Here you will Get Suggestion to buy Product using HIDDENDEAL Promo Code.
    Use promo HIDDENDEAL during checkout and get minimum 70 % Cashback. You can buy a maximum of 2 items. Offer valid till October 5

    Terms & Conditions

    • Promo codes are subject to maximum cash back amounts
    • Promo codes are not valid for recharges, bill payments, bus ticket bookings, gift cards & deals
    • Cashback acquired from promo codes to be credited within 24 hours of your product being shipped
    • Cashback received will not be credited back to your bank account

    Paytm Promo Code HIDDENDEAL Suggestion to Buy This Product: 

    Added Soon

    How to get PayTm 70% Cashback up to Rs. 199:

    1. Visit deal page here
    2. Add product to cart.
    3. Log in or register.
    4. Apply 70% Cashback up to Rs. 199 promo code: HIDDENDEAL (Not applicable to some products)
    5. Update or select shipping details.
    6. Pay the amount.
  • (2 October Answers)Amazon Special Edition Quiz Win Rs 1 Lakh

    (All Answers) Amazon Special Edition Quiz-Win Rs.1 Lakh. Amazon 29th September Quiz Answers, Amazon Special Edition Quiz Answers, Amazon Win 1 Lakh Quiz Answers. Amazon Special Edition Quiz Answers. Amazon Quiz Time the Amazon Special Edition Answer all Question and chance to win this 1 Lakh total 1 Winner. Amazon Quiz App Only #QuizTime Play This Quiz All Question Answer if you are Luck Users You will Get Free Amazon Pay 1 Lakh.

    How to Play Amazon Quiz Time JBL Pulse 3 Contest:

    1. Click Here & Download Amazon App (This Contest Only for App Users)
    2. Login into the App
    3. You will See Amazon Special Edition Quiz Contest Banner on Amazon App
    4. Tap on You will Ask Question Answer
    5. Answer Added Below
    6. If you are Lucky Users You will Get Free Amazon Pay 1 Lakh

    Answers Of Amazon Special Edition Quiz Time 2 October 2018:

    1. 2nd October 2018 marks the _______ birth anniversary of Mahatma Gandhi.
    Answer: 150th
    2. Which of these books was NOT written by Mahatma Gandhi?
    Answer: Long Walk to Freedom
    3. This Gandhi Jayanti, India has organized a ‘Gandhi March’ in Netherlands.
    Answer: True
    4. Gandhi was nominated for the Nobel Peace prize _____ times but never won. The Nobel committee regrets not giving him the prize to this day.
    Answer: 5
    5. Mahatma Gandhi shares his birthday with which of these former prime ministers of India?
    Answer: Lal Bahadur Shastri

    Answers Of Amazon Special Edition Quiz Time 29 September 2018:

    (All Answers)Amazon Special Edition Quiz Win Rs 5000 Win 100
    1. Amazon Pay balance is the fastest way to pay for your shopping on Amazon
    Answer: True
    2.  You CANNOT top up your Amazon Pay balance using which of the following payment methods?
    Answer: Bank Demand Draft (DD)
    3. Which of the following can be done using Amazon Pay balance?
    Answer: Recharges And Bill Payment
    4. Which of the following is NOT a feature of Auto Reload?
    Answer: Free hugs With Every Load
    5. Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, what is the cashback you can avail?
    Answer: Flat Rs.300 Back
     

  • Flipkart Jaw Dropping Deals Discounts & Exchange Offers Smartphones 2018

    Flipkart is going to offer Jaw Dropping Deals Discounts & Exchange Offers on Smartphones in its Mobile Mania Sale. Offer starts at midnight. Stay tuned till midnight to get the offer from Flipkart. Flipkart The Big Billion Sale 2018 Offering Jaw Dropping Deals to Get Huge Discount on Smartphone and also get Exchange offer. Exchange your old smartphone in this sale to get huge selling amount + Mobile Discount + Bank Discount = Save Money & Get New Smartphone

    Flipkart Jaw Dropping Deal 11 October 2018:

    1. Visit Flipkart Jaw Dropping Deal Discounts and Exchange Offers 
    2. Add product to cart
    3. Add details of mobile if you are using exchange offer
    4. Login or register
    5. Update or select shipping details
    6. Pay the amount

     

  • {Answer Added} Amazon Special Edition Quiz Vivo V9 Pro

    Amazon Special Edition Quiz Vivo V9 Pro Answer 30th September 2018 Contest Answer all Question chance to win Vivo V9 Pro. Amazon Special Edition Vivo V9 Pro Quiz – Win Vivo V9 Pro. Amazon 30th September Quiz Answers, Amazon Vivo V9 Pro Quiz Quiz Answers, Amazon Win Smartphone Slove Quiz Answers. Amazon Special Edition Quiz Answers. Amazon Quiz Time the Amazon Special Edition Vivo V9 Pro Quiz Answer all Question and chance to win this smartphone total 1 Random Winners. Amazon Quiz App Only #QuizTime Play This Quiz All Question Answer if you are Luck Users You will Get Free Smartphone.

    How to Play Amazon Special Edition Vivo V9 Pro Quiz Contest:

    1. Click Here & Download Amazon App (This Contest Only for App Users)
    2. Login into the App
    3. You will See Amazon Special Edition Quiz Contest Banner on Amazon App
    4. Tap on You will Ask Question Answer
    5. Answer Added Below
    6. If you are Lucky Users You will Get Free Amazon Pay Rs 5000

    Answers Of Amazon Amazon Special Edition Quiz Vivo V9 Pro 30 September 2018:

    1. How much RAM does the Vivo V9 Pro come with?
    Answer: 6GB
    2. The V9 Pro is powered by which processor?
    Answer: Snapdragon 660 AIE
    3. Vivo V9 Pro supports dual SIM with dual 4G ?
    Answer: True
    4. Which of these is NOT a feature of the rear camera on the V9 Pro?
    Answer: 3D Printing
    5. Vivo was the title sponsor for IPL 2018
    Answer: True

  • {Answer Added} Amazon Mi Max 2 Quiz Answer to win Mi Max 2

    {Answer Added} Amazon Mi Max 2 Quiz Answer to win Mi Max 2

    Amazon Mi Max 2 Quiz Answer 30th September 2018 Contest Answer all Question chance to win Mi Max 2. Amazon Mi Max 2 Quiz – Win Mi Max 2. Amazon 30th September Quiz Answers, Amazon Mi Max 2 Quiz Quiz Answers, Amazon Win Smartphone Slove Quiz Answers. Amazon Mi Max 2 Quiz Answers. Amazon Quiz Time the Amazon Mi Max 2 Quiz Answer all Question and chance to win this smartphone total 1 Random Winners. Amazon Quiz App Only #QuizTime Play This Quiz All Question Answer if you are Luck Users You will Get Free Smartphone.

    Also Read: Flipkart The Big Billion Days

    How to Play Amazon Quiz Mi Max 2 Contest:

    1. Click Here & Download Amazon App (This Contest Only for App Users)
    2. Login into the App
    3. You will See Amazon Special Edition Quiz Contest Banner on Amazon App
    4. Tap on You will Ask Question Answer
    5. Answer Added Below
    6. If you are Lucky Users You will Get Free Amazon Pay Rs 5000

    Answers Of Amazon Mi Max 2 Quiz Time 30 September 2018:

    1. Which of these is another word for ‘lexicon’?
    Answer: Dictionary
    2. Which of these countries does not have a standing army?
    Answer: Iceland
    3. Which Indian state does NOT share a border with Bhutan?
    Answer: Meghalaya
    4. The ‘Ao’ language is spoken in which of the following states?
    Answer: Nagaland
    5. India and ______ celebrated 100 years of the Battle of Haifa recently. Fill in the blanks.
    Answer: Israel

  • {Answer Added} Flipkart The Master Stroke Contest Win an iPhone Xs

    Flipkart The Master Stroke Contest Exclusively for Mastercard Cardholders. Save Mastercard online & win priceless surprises. As part of this contest, you have to save your valid MasterCard and answer two simple questions, one multiple choice question along with one question where users will have to guess the closest and unique response as the answer. The users will be prompted to perform both the actions, save your MasterCard and answer the questions, by clicking on the master stoke game contest banner.
    Click here & Get Amazin Flipkart Loot Offer
    Also Read: Flipkart The Big Billion Days

    How to Participate Flipkart The Master Stroke Contest:

    1. Click here & Download Flipkart App
    2. Register or Login into the app
    3. Tap on The Master Stroke Contest Banner
    4. Tap on Save MasterCard Now
    5. Add Card Details >> Press Back Button
    6. Tap on The Answer the Question

     

    Flipkart The Master Stroke Contest Answer:

    Q. How many circles are there in Mastercard logo
    Answer: 2
    Q. Guess the number of people who will participate in this contest today
    Answer: Enter Number Choose your self

  • Buy Mi Luggage Sale Date & Time Get 20 inch Rs 2999 & 24 inch Rs 4299

    Buy Mi luggage Sale Date & Time to Buy 20-inch size at Rs. 2999 & 24-inch at Rs. 4299. Mi.Com selling Mi luggage 20-inch size at Rs. 2999 & 24-inch at Rs. 4299 Only. TSA approved lock for improved safety TSA (Transportation Security Administration of US) approved combination locks make your valuables and documents safe and secure. 3-layer composite compressive structure Reduces wear and tear making the suitcase resilient. Sturdy Makrolon™ material Produced by the acclaimed German brand, Bayer, Makrolon™ is much sturdier than the ones used in conventional suitcases. Scratch-resistant Honeycomb surface Vertical strips and grooves on both the sides of the luggage provide additional support and reduce stress during impact.

    Mi Luggage Script 10 October 2018:

    Upcoming

    Mi Luggage Description:

    • 3-layer composite compressive structure
    • Lightweight design
    • Scratch-resistant Honeycomb design
    • Strip and groove reinforcement
    • 4 adjustable handle height
    • Stable handles
    • 4-way dual spinner wheels

    How to get this Deal Online?

    1. Visit deal page here [ Coming Soon ]
    2. Add product to cart.
    3. Log in or register.
    4. Update or select shipping details.
    5. Pay the amount.

    Buy Mi Luggage Next Sale Date & Time:

    Mi Luggage Size KG, Inch, Dimensions:

    Model Product dimensions

    L x W x H in cm

    Net weight Trip duration People
    20″ 37.5 x 22.3 x 55 cm 3.1 kg 1-5 days 1
    24″ 42 x 25 x 61 cm 4.1 kg 6-14 days 2

     
    Mi Luggage Size KG, Inch, Dimensions

    Mi Luggage Test:

    Test 20″ Suitcase 24″ Suitcase
    Oscillation and impact test
    on telescopic handle
    With a 16 kg load, the luggage
    was oscillated 300 times.
    With a 18 kg load, the luggage
    was oscillated 300 times.
    Oscillation and impact test
    on carry handle
    With a 16 kg load, the handle was
    extended and retracted 400 times.
    With a 18 kg load, the handle was
    extended and retracted 400 times.
    Stroll test Strolled 8 km with a 16 kg load. Strolled 8 km with an 18 kg load.
    Fatigue test on telescopic handle
    Extended and retracted 3,000 times with normal strength.
    Impact test on hard shell
    Struck the hard shell with a 4 kg metal weight.
    Static pressure test
    Loaded for 4 hours continuously.